پاسخ: [بحث] کدام سیستم عامل بهتر است ؟
لینوکس اگر adsl و بصورت lan داشته باشی مشکلی نیست . همانطور علی جان گفت با دیال اپ اینترنال یا همون winmodem باید بیخیالش شد فقط مودم های اکسترنال اونم پارالل رو جواب میده. من خودم 4 سالی هست که لینوکس ندارم . برای من دردسره چون از دوال بوت خوشم نمیاد
والا ما که با لینوکس مشکل کانکت شدن به نت رو نداریم :1. (35):
دوستان یه نظرسنجی اضافه کردم !
اگر گزینه ی دیگه به یادتون میاد، یا جا انداختم ذکر کنید ! :Love-PCN~!:
به نظر من این نظرسنجی اشتباه در اومده Windows XP SP3 و Windows Vista SP2 و Linux & Unix Based یه نمره آوردن !!!!!!!!!
و apple mac os صفر درصد !!!!
میشه یه کم توضیح بدید ؟طبق این نظر سنجی ویندوز با لینوکس تقریبا هم سطح هستند:1. (2):
لینوکس مدل های زیادی داره در صورتی که در این نظر سنجی هیچ یک از لینوکس ها نیومده و کلی نوشته شده لینوکس اما از ویندوز سه نسخه گذاشتید ؟
من فکر مینم دوستا به دلیل راختی ویندوز این همه رای به ویندوز دادن تو این نظر سنجی کیفیت لینوکس ها و امنیتشون میره زیر سوال !
نقل قول:
به نظر من این نظرسنجی اشتباه در اومده Windows XP SP3 و Windows Vista SP2 و Linux & Unix Based یه نمره آوردن !!!!!!!!!
و apple mac os صفر درصد !!!!
میشه یه کم توضیح بدید ؟طبق این نظر سنجی ویندوز با لینوکس تقریبا هم سطح هستند:1. (2):
لینوکس مدل های زیادی داره در صورتی که در این نظر سنجی هیچ یک از لینوکس ها نیومده و کلی نوشته شده لینوکس اما از ویندوز سه نسخه گذاشتید ؟
من فکر مینم دوستا به دلیل راختی ویندوز این همه رای به ویندوز دادن تو این نظر سنجی کیفیت لینوکس ها و امنیتشون میره زیر سوال !
حسین جان منظورت از اینهمه 1 نفر بود دیگه :lol:
نقل قول:
دقیقا !
لینوکس تا 50 تا توزیع داره و ما در اینجا بحثمون کلا لینوکس هست. ولی مایکروسافت اون سه مدل ذکر شده بیش تر اهمیت دارند. شما میتونی رای های تمام مدل های مایکروسافت رو با لینوکس مقایسه کنی :Love-ssa~! (1):
در مورد امنیت و راحتی و سرعت و... باید عرض کنم، نظر سنجی کلی هست یعنی Overall تمام این موارد !
سلام دوستان من شخصآ با XP و ubuntu 8.04 LTS کار کردم و چیزای جالبی دستگیرم شد.
مطمئنآ همتون چیزای زیادی در مورد برتری لینوکس نسبت به ویندوز شنیدین مثل 101 دلیل برتری لینوکس به ویندوز که در سایت برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] موجود هست
اما بحث اینجاست که
1-اولین نکته (به نظر من)در مورد سیستم عامل امنیت اونه و تقریبآ همه قبول دارن که ویندوز در مقابل لینوکس از نظر امنیتی حرفی واسه گفتن نداره لینوکس بدون فایروال و انتی ویروس و . . . هزار بار امن تر از ویندوزه چون هیچ کاری توی اون بدون اجازه کاربر انجام نمیشه و به همین دلیله که میگن لینوکس ویروس نمی گیره مگه در حالتی که شما مستقیمآ به ویروس اجازه فعالیت بدید.
2-ویندوز چندین نسخه داره
32 bit
64 bit
windows for moblie
windows server
ولی لینوکس همش یکی و اونروی یک موبایل تا یک سرور نصب میشه و توانایی پشتیبانی و مدیریت هزاران چیز رو داره
3-بعد از نصب ویندوز باید تازه شروع کنیم به نصب افیس و نرو و ادوب اکروبات و . . . و فایرفاکس و . . .
ولی لینوکس که در کمتر از 30 مین نصب میشه خودش یه اوپن افیس داره که 99% درصد فرمت ها رو می خونه و ماشالله از برنامه رایت و اجرای فیلم هم چیزی کم نداره(KM Player ترکونده)
4-سرعت اینترنتشم که تا اونجایی که من داشتم حتی از XP بهتر
این یکی رو خودم نمی دونم ولی میگن که نسخه جدیدش حدودآ 10 ثانیه ای بوت میشه.
نقل قول:
دوستان یه نظرسنجی اضافه کردم !
اگر گزینه ی دیگه به یادتون میاد، یا جا انداختم ذکر کنید ! :Love-PCN~!:
از Chrome OS تا حالا فقط یک Developer Source Code منتشر شده که مشخص کننده چیزی نیست ... به نظر من این گزینه بهتره حذف بشه از نظرسنجی! همچین چیزی رو پیشگویی هم نمیشه کرد.
به هر حال هر سیستم عامل تمرکزی روی نیازهای یک قشر خاص داره... Gamer ها انتخاب اول و آخرشون ویندوز خواهد بود ولی برای سرورها و گرافیست ها و قشر های دیگه خب قضیه فرق می کنه...
ما کیلویی نظر شخصیمون (و عشقی!) رو بدیم توی نظرسنجی دیگه؟ با هر کدوم بیشتر حال میکنیم :1~@$S:
خوبی آرمان ؟ :دی
گوگل کرومیوم هنوز فقط محیطشو نشون دادند که ظاهرا قراره همش بر طبق Web باشه ! به هرحال به این میگن آینده نگری :1. (35):
به هر حال خوبه که یه آماری از طرفدارن هر OS داشته باشیم ! همون عشقی و در حالت مستی نظر بدی واسمون کافیه :دی
نقل قول:
حسین جان منظورت از اینهمه 1 نفر بود دیگه :lol:
این همه رو کلی گفتم( فکر کنم نباید اینقدر کلی می گفتم یه ذره آشو داغش زیاد شد :1. (38):)
چی شد یهو نظر سنجی عوض شد این اونی که من دیدم نبود